HMS kurs for ansvarlige i idrettslag tilknyttet Minnesundhallen.

Vi innkaller herved til HMS-kurs i Minnesundhallen. Foruten brannvern, vil det bli lagt vekt på rutiner/arbeidsinstrukser rundt bruken og renholdet i hallen.

 

Sted/Tid: Minnesundhallen  – mandag 20.august kl.17.00 – 18.00.

                                          

Deltagere:

Dette er et kurs for de lag/grupper som skal trene eller benytte garderober i idrettshallen innendørssesongen 2018/2019.

Kurset er obligatorisk for trenere/lagsansvarlige da disse personene er pålagt ansvaret for evakuering av laget/gruppen under en eventuell brann.

 

 

NB! Ingen lag/gruppe vil kunne trene i idrettshallen på hverdager, på lørdager /søndager eller i sommerhalvåret/ferier uten at en ansvarlig leder/trener med HMS-kurs er tilstede og overtar ansvaret for hallen. Tidligere gjennomførte HMS-kurs for Minnesundhallen er fortsatt gyldige.

Det kan være lurt at laget/gruppa har flere personer som har kurset:

Bare personer som har gjennomgått  dette HMS-kurset vil få utdelt adgangsbrikke som i dag er eneste mulighet for å låse seg inn i idrettshallen.

NB! Denne brikken kan ikke lånes ut til andre !

 

Ansvar for gjennomføring:

Eidsvoll kommune

v/Egil Martin Dahlum, Kultur

  

Påmelding innen fredag 17.08. til:

Eidsvoll kommune

Kultur

v/Egil Martin Dahlum

Tlf.66 10 71 07  eller pr. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til Egil Martin Dahlum

Aktiviteter

Ingen hendelser

Sponsorer


Copyright © 2015. All Rights Reserved.