Bronse til NEIL

Selv med tap i sine to siste seriekamper ble det flott 3. plass til NEIL i årets sesong i 3. divisjon. Minnesundklubben hadde en teoretisk mulighet til å ta sølv, men brukte denne muligheten dårlig da de tapte klart for sølvvinner Fornebu BTK 3. Leif Olafsen, Kristian Langbakken, Terje Juven og brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen har representert NEIL denne sesongen.

 

 

Nær sensasjon mot seriemesteren

I sin første kamp i Fornebuhallen denne helgen skulle NEIL opp imot den allerede suverene seriemesteren Kobra BTK. Kongsvingerlaget har vunnet alle sine kamper denne sesongen, og med 1-9 tap i forrige oppgjør lagene imellom regnet nok de fleste med at også denne kampen ville bli en ren plankekjøring for hedmarkingene, noe det derimot ikke ble.

Kristian Langbakken åpnet med en pangstart for NEIL da han i et tett og spennende oppgjør vant sitt avgjørende sett med 11-6 mot Erik Bergeseter. Langbakken lykkes spesielt godt med meget gode og varierte server, noe som Bergeseter slet med å finne ut av under hele dette oppgjøret. I tillegg til at hans gode og aggressive forehandloop var dette med på å avgjøre kampen i NEIL og Langbakkens favør.

Neste ut for NEIL var Stig Ove Kristiansen som skulle opp mot årets spiller i 3. divisjon, Anders Engh. Kobraspilleren har tidligere spilt i eliteserien, så også her regnet nok hedmarkingene med en lett seier. Kristiansen fikk en pangstart på kampen. Han presset Engh langt vekk i fra bordet og vant med klare 11-6 (!) i første sett. Også andre sett spilte yngstebror Kristiansen meget godt. Stig Ove hadde bl.a. to settballer til ledelse 2-0 i sett, men måtte dessverre se seg slått med 11-13 i dette viktige settet. Engh vant de to neste settene 11-7 og 13-11. Etter kampslutt innrømmet Engh at han var veldig glad for at han ikke kom under 0-2 i sett mot Kristiansen. Stig Ove fikk samtidig mye skryt fra Engh for sitt meget gode spill i denne kampen.

Stillingen var nå 1-1 før de neste to singlekampene. Her vant Hans Inge Kristiansen sin kamp med klare 11-6, 11-6 og 11-3 i sett mens Leif Olafsen tapte sin kamp med 0-3 i sett.

Doublekampene endte også med en seier til hvert lag så de var nå like langt før de fire siste singlekampene.

Ikke overraskende vant Engh og Hauger (også tidligere elitespiller) sine to kamper, og NEIL var da avhengig av seier i sine to siste kamper for å overraske stort med et uavgjort resultat mot Kongsvingerlaget.

 

Langbakken gjorde spenningen enda større da han lett vant sin kamp med 3-0 i sett. Dermed var det opp til Hans Inge Kristiansen i sin og lagtes siste kamp mot Kobra BTK. Dessverre spilte Hans Inge langt under sin kapasitet, og tapte sin kamp med 1-3 i sett. Det endte da med 6-4 seier for Kobra BTK. Allikevel en meget sterk prestasjon av NEIL mot serievinner Kobra BTK før den siste og avgjørende kampen om sølvmedalje i årets serie.

 

Stortap i den avgjørende kampen

Da Fornebu BTK 3 utklasset Ham-Kam BTK 2 med hele 9-1 i sin første kamp, var oppgaven så å si umulig for NEIL. De måtte nå vinne 8-2 eller bedre, og det mot et lag de tapte 4-6 for da de møttes i Minnesundhallen rett føre jul. Det var da også et helt annet NEIL-lag vi fikk se i denne kampen sammenliknet med den første kampen de spilte denne helgen. Det virket som de hadde brukt opp alle sine krefter i sin første kamp mot Kobra BTK, for de tapte med hele 1-9 mot et meget godt Fornebulag. Resultatet lyver noe, for flere av kampene og settene var svært jevnspilte, men NEIL-spillerne maktet ikke å vinne de viktige ballene i slutten av de jevne settene. NEIL sin eneste seier mot sølvvinner Fornebu kom med Hans Inge Kristiansen som vant sin kamp med 3-0 i sett.

 

God plassering av Kristiansen

 

Foruten en velfortjent 3. plass i årets serie av NEIL, ble det også en flott 5. plass for Stig Ove Kristiansen som «årets spiller» i 3. divisjon. Kristiansen lå på en sterk 2. plass før helgens siste kamper, men falt ned på 5. plass. Allikevel en meget sterk plassering da det deltok hele 46 spillere i årets serie. Hans Inge Kristiansen og Kristian Langbakken fulgte godt opp med henholdsvis 7. og 8. plass, noe som er deres beste plasseringer i denne «kåringen». 

 

 

 

 

LAG

S

V

U

T

KVOTE

P

Kobra BTK

12

12

0

0

102 - 18

24

Fornebu BTK 3

12

10

0

2

91 - 29

20

Nordre Eidsvoll IL

12

8

0

4

78 - 42

16

Ham-Kam 2

12

5

1

6

59 - 61

11

Fokus BTK 4

12

2

2

8

30 - 90

6

Lynild BTK 3

12

2

1

9

30 - 90

5

Harestua BTK 2

12

1

0

11

30 - 90

2

 

 

Aktiviteter

Ingen hendelser

Sponsorer


Copyright © 2015. All Rights Reserved.