NEIL overbeviste stort i helgens samlerunde

I helgen startet seriespillet opp igjen i 3. divisjon da lagene var samlet til samlerunde i Fornebu bordtennishall. NEIL skulle opprinnelig spilt tre kamper denne helgen, men på grunn av at Jevnaker BTK 2 hadde trukket laget sitt ble det kun med to kamper på eidsvollingene. Og for en helg det skulle bli for NEIL! Begge kampene ble vunnet på overbevisende måte da både tabellnabo Ham-Kam BTK 2 og bunnlaget Fokus BTK 4 måtte reise hjem nærmest som slakt! NEIL vant nemlig begge kampene hele 8-2!

 

NEIL måtte også denne helgen stille uten gode Leif Olafsen på grunn av langvarig sykdom. Inn på laget kom Terje Juven som imidlertid gjorde sine saker bra. Foruten Juven stilte NEIL med Kristian Langbakken og brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen på laget.

På bildet: Hans Inge Kristiansen, Kristian Langbakken, Vidar Ramdal(Eidsvolling som spiller for Fokus), Stig Ove Kristiansen og Terje Juven.

 

NEIL – Ham-Kam 2

NEIL åpnet samlerunden på Fornebu mot tabellnabo Ham-Kam 2 som før dette oppgjøret lå á poeng med NEIL, men med en kamp mindre spilt. Forrige oppgjør lagene imellom endte med 7-3 til NEIL, så NEIL var helt klart favoritter i dette oppgjøret også. Og eidsvollingene skulle virkelig innfri mot hedmarkingene.

NEIL fikk også en glimrende start på kampen, for etter de fire første singlekampene stod det 3-1 i protokollen til NEIL. Deretter fulgte to viktige doubleoppgjør. NEIL trener ofte med fokus på doublespill, og det kan nok være årsaken til at de sjelden taper sine doublekamper. Også denne gangen endte det med to doubleseiere, og det på en meget overbevisende måte. Stig Ove Kristiansen i spann med Kristian Langbakken vant sin doublekamp med settsifrene 11-5, 11-8 og 11-3. Hans Inge Kristiansen og Terje Juven storspilte i sin doublekamp der de spesielt lyktes med gode server og godt offensivt spill. Settsifrene her ble hele 11-2, 11-3 og 11-2.

NEIL ledet nå med klare 5-1 før de fire siste singlekampene. Det endte nok en gang med tre seiere i singlekampene til NEIL, og storseieren 8-2 var et faktum. Fra de fire siste singlekampene bør man nevne at Stig Ove Kristiansen hadde nok en av sine beste kamper for dagen da han vant med settsifrene 11-6, 11-6, 8-11 og 11-2 mot Ham-Kams klart beste spiller, Lars Petter Gudim.

 

  

Ny storseier til NEIL

I dagens andre kamp var motstanderen Fokus BTK 4. Før dagens kamper hadde Oslolaget tapt alle sine sju spilte kamper, men overrasket stort med å spille uavgjort 5-5 mot NEIL’s første motstander Ham-Kam i sin første kamp for dagen. Noe av grunnen til en høyst uventet uavgjort resultat var nok at Fokus siden sist hadde forsterket laget sitt med en meget god spiller, og selv med 10-0 seier for NEIL i det første oppgjøret tok ikke Minnesundlaget det lett på oppgaven.

Nok en gang fikk NEIL en meget god start på kampen, for akkurat som i det første oppgjøret ledet de med 3-1 etter de fire første singlekampene. Og nok en gang spilte de meget overbevisende bordtennis i double, for med 3-1 seier til både Kristiansen/Langbakken og Kristiansen/Juven ledet de hele 5-1 før de fire siste singlekampene.

Først skulle brødrene Kristiansen ut, og nok en gang spilte yngstemann Kristiansen en strålende kamp. Stig Ove møtte meget gode Erik Lindholm, og de to første settene ble meget jevne. Kristiansen vant med mint mulig margin 12-10 og 15-13 før han satte på turboen og feide gode Lindholm av bordet med overbevisende 11-4 i det tredje settet. Også storebror Hans Inge spilte strålende i sin siste kamp for dagen, for med 11-8, 11-5 og 11-6 i sett hadde brødrene Kristiansen sikret seier til NEIL. Terje Juven vant sin siste kamp med 3-1 i sett, mens Kristian Langbakken tapte med 1-3 i sett mot tidligere NEIL-spiller, Vidar Ramdal som nå bor i Oslo.

 

Kjemper om sølvmedalje

NEIL har i februar to hjemmekamper på rad mot Lynild BTK 3 og Harestua BTK 2. Disse lagene ligger på henholdsvis på 5. og 6. plass på tabellen. Dette er to kamper som bør og må vinnes skal NEIL ha en mulighet til å greie en 2. plass i årets serie, for i siste samlerunde og i siste kamp i mars møter de Fornebu BTK 3 til en svært avgjørende kamp om sølvmedaljen i årets serie, men da må som sagt begge hjemmekampene vinnes. Det går mot en spennende avslutning for bordtennislaget til NEIL.

 

 

Aktiviteter

Ingen hendelser

Sponsorer


Copyright © 2015. All Rights Reserved.