Sølv til NEIL

 

Det ble en meget spennende avslutning på sesongens seriespill i 3. divisjon i bordtennis der NEIL i helgen kjempet hardt om en pallplass, og der sølv var det store målet for Minnesundlaget. Etter en lang dag i Minnesundhallen greide NEIL nettopp målet sitt da det ble en meget sterk 2. plass og sølv til eidsvollingene. 

 

Les mer: Sølv til NEIL

Bronse til NEIL

Selv med tap i sine to siste seriekamper ble det flott 3. plass til NEIL i årets sesong i 3. divisjon. Minnesundklubben hadde en teoretisk mulighet til å ta sølv, men brukte denne muligheten dårlig da de tapte klart for sølvvinner Fornebu BTK 3. Leif Olafsen, Kristian Langbakken, Terje Juven og brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen har representert NEIL denne sesongen.

 

Les mer: Bronse til NEIL

NEILs innsatspokal


 Gratulerer så mye til Stig Ove Kristiansen med årets innsatspokal i Nordre Eidsvoll il.

Han fikk 2 plass som årets spiller i 3.divisjon.
Han var med å kjempet om 1 plass frem til siste seriekamp .
Det var i alt 75 spillere med.

NEIL med meget viktig seier

NEIL utklasset Harestua

NEIL tok en meget viktig seier da de mandag kveld seiret med imponerende 10-0 mot opplendingene Harestua BTK 2 i sin siste hjemmekamp for sesongen. Storseieren var meget viktig med tanke på å kunne kapre 2. plassen i årets serie i 3. divisjon. Med sin åttende seier for sesongen, klatret Minnesundlaget opp på en delt 2. plass på tabellen med like mange poeng og med helt lik kampkvote som Fornebu BTK 3. NEIL stilte med samme lag som i sin forrige hjemmekamp, brødrene Hans Inge og Stig Ove Kristiansen, Leif Olafsen og Kristian Langbakken. 

 

Les mer: NEIL med meget viktig seier

Ny storseier til NEIL

 

NEIL hadde ingen problemer med å vinne sin tredje kamp på rad da de i helgen tok imot Osloklubben Lynild BTK 3 til seriekamp i 3. divisjon i Minnesundhallen. Sluttresultatet ble hele 8-2 til NEIL, og det uten å overbevise spillemessig. Dette var Minnesundlagets syvende seier for sesongen, og deres tredje seier på rad. 

Les mer: Ny storseier til NEIL

Aktiviteter

Ingen hendelser

Sponsorer


Copyright © 2015. All Rights Reserved.